Äntligen tbx ;)

 

Måste hålla er lite uppdaterade på tävlingsfronten så ikväll får det bli en kort summering utav söndagens tävling!

 

Lipstick
Dressyr momentet
Gick en hel del mot handen och var lite ivrig vid några tillfällen vilket inte alls var till hennes fördel då hon är svår att få sammarbetsvillig vid dom lägena... Vill ha henne mer uppmärksam men framföra llt mer aktiv i sin bakbens aktivitet.

Hoppningen slarvade "donnan" en del och några bommar flög. Gudarna vet hur svårt det är att rida en hopphäst som i normala fall hoppar och framför allt tränar på en betydligt högra höjd ordentligt på små "fjutte hinder".

Uthållighetsprovet gjorde hon galant!! Tidsmässigt visste jag att jag låg väldigt exakt på tiden och om vi inte skulle stöta på några problem så skulle vi gå i mål ganska så perfekt =)
-Tre sekunder till godo!

Så nu har Läppstiftet klättrat en liten bit till på sin karriärs stege!!
Nästa gång är Lätt klass som gäller istället =)




Sixten

Ja Sixten och jag travade in på den där gräs beklädda dressyrbanan 8:00 piiiiiip!!

Han gjorde en väldigt bra runda och vi fick bra betalt för den också ;)
Finns som tur är alltid saker att gnälla på, så som inridningen... Har man inte han väldigt aktiv framför skänkeln så har han väldigt lätt för att vingla lite..
Ja som sagt finns alltid saker att träna på!


Även Sixten hade ner några bommar på banhoppningen.

Uthållighetsprovet började med en något motsträvig och tittig Sixten. Ingen riktigt bra förklaring till detta igentligen då det var inbjudande stockhinder. Men lite längre in på banan så flöt det på väldigt bra, tills vi kom till en väldigt smal stock som tätt efterföljdes utav vatten och sen stock ut. Där blev det tvär stopp i sista galopp steget! Så det blev en volt och så på det igen!

Tyvärr kostade detta stoppet några onödiga straff poäng. Men men vad ska man säga... Han sköter sitt jobb j...vligt bra med tanke på att det är hans andra start!!


Det var denna dagen till detta ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0