Tillökning

Nu så står det 8 hästar i stallet och det är då nästan fullt ;) En plats kvar.. :) men jag tror gott att den kan vara tom ett bra tag till!


Älska snön!

Njuter varje minut jag får vara ute i den härliga snön. Lite sol och några minusgrader så är det ännu bättre. Allt blir så lätt helt plötsligt.

Lipstick håller säkert med mig, även hon älskar snön!
Så dagen till ära tog vi en härligt vild snö galopp över fälten!! :)


En envis unghäst..

Ja en sådan har jag ;) Jag har väl fått henne för mina synder! ;) Nä då jag skulle inte byta bort henne. Hon har dock väldigt svårt för att acceptera betet och tar därför heller inget stöd... Jag har en teori om varför.. Och efter att ha provat min lösning på problemet en gång så kan jag bara säga: JIPPIII!!!


Tjockis!

En riktig tjockis häst är vad Corall är!! :)


Känslan man alltid letar efter

Buuurrr äntligen kom vintern! Det fick vi verkligen känna av under kvällens träning, snön yrde utanför ridhusets väggar och termometern vissade på -10!! Då är det härligt att sitta till häst med ett skönt täcke om benen =). Lipstick har ännu en gång verkligen bevisat för mig att det verkligen finns massor utav kapacitet i henne. Denna fantastiska häst bara älskar att få hoppa, men just nu är det mycket fokus på lydnad och styrketräning till Lipsticks stora förtrett ;) Hon vill bara hoppa mer och mer ;)

RSS 2.0