Corall


Var är min tårta??? 

Ja det var vad Corall undrade igår kväll!! 

Klart det blev tårta! Är man stål mormors mormor vid 22 års ålder så förtjänas man att firas! :) 

Okej nu snackar vi!


Snösulor?? Ja det kändes ju väldigt lägligt så som det snöar!! 

Har man flyt så har man!

För en gångs skull så tänkte jag låta hovis sätta på snösulor på hästarna idag... Och vad händer tror ni!? 5, ja FEM ynka minuter efter att första sulan och skon sitter på plats börjar det snöa! Vad är oddsen liksom???! 


Nu hoppas jag att jag får god nytta utav dom och att jag inte satt på dom i onödan :) 

Hoppträning!

Äntligen dax att börja hoppträna igen. Idag för Elin S. Red för henne några gånger under hösten också och tycker det fungerar bra. 

Vi började värma upp med klockan, två hinder o två bommar. Det gick väldigt bra i höger varvet som är vårat bästa varv. Värre var det i vänster där Lipstick verkligen försöker skjuta in bogen.. Ajabaja! Detta är verkligen något jag tar med mig o jobbar vidare på! 

Sen red vi en linje oxer-räcke-oxer dryga 14 meter mellan varje. Inga problem alls.  Efter det hade vi en studs serie som vi mer eller mindre susade igenom ;) Lipstick vet bannemig var hon sätter benen och har stenkoll! 


Vi hade några enkel hinder till med när vi till sist satte ihopa allt och red bana men det är svårt o förklara utan att ruta ner det och det orkar denna människa inte göra ikväll. God natt!Coritza
Nya äventyr

Imorgon är en ny o rolig dag!

Coritza ska få följa med till ridhuset på löshoppning! Ja hon ska alltså mest bara åka med och tjuvstarta sin karriär ;)  

Seriöst??

Nu är jag så urbota trött på att vara sjuk!


Så nu hoppas jag att det kan räcka mer än väl på mycket länge.... 
RSS 2.0