Gummibollen har terräng tränat


Så där!! Nu var även Karin fast i terräng träsket =)

I början på veckan var vi på gärds och tränade terräng och jag intr. Karin i denna mycket fartfyllda och roliga sport!

Vilken grym häst hon hade sen då! Himmel en sådan vill alla ha! Hoppade allt hon styrde på så som halv coffin, upp hopp, ner hopp, soffor, lådor av alla dess slag, vatten, stockar ja ALLT! Dock var han lite skeptisk till när man skulle hoppa ner i vattnet ;) men en skänkel in till och vipps så var dom nere!

Lipstick var på ett strålande bock humör och hennes ryttare satt mest och skrattade åt hennes märkliga krump språng!  Men sen när dte väl kommer till arbete då gör hon det bra och hon gör det snyggt. Inget trams här inte utan vi hoppade några olika spetsar vilket är ganska lurigt men ack vilken bra häst jag har!!!!!

Passade även på att hoppa en hel del andra hinder som troligtvis kommer att vara med på höstens tävling =)



Igår var det så åter dax igen för att sätta Karin och Rex på prov! Ny bana, nya hinder och halv STORM!!
Rex var precis som Lipstick hel taggad från början, dock bettede han sig lite bättre än damen i fråga ;)

Efter lite stutsande på små hinder och Lipstick hade fått lugna ner sig lite och gått och tittat tillräckligt länge på dom livsfarliga vatten spridarna som försökte blött lägga den ena paddocken så var vi redo för lite större uppgifter.

Allt flöt på bra och det var kul testa en del av deras nya hinder. Passade även här på att hoppa spetsen då vi inte har gjort det jätte mycket tidigare och den är ofta med på tävling i lite högre klasser.



Träningarna gav en väldigt bra magkänsla och nu kan jag i lugn och ro åka på semester och låta hästarna ta det lite lungt en vecka och sen är det snart dax för tävling igen=)



see you!!



En bild från hösten -09

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0